1. SKIP_MENU
 2. SKIP_CONTENT
 3. SKIP_FOOTER

Departamenti i Drejtesise

Departamenti i Drejtesise

Dega Juridik

 

Nisur nga nevoja qe ka Shqiperia per specialiste ne fushen e Drejtesise dhe ne perputhje me nevojat e tregut te punes fakulteti i Drejtesise i Universitetit tone ka si qellim pergatitjen e specialisteve te larte ne fushen e drejtesise ne Shqiperi.

Stafi akademik i ketij fakulteti eshte i perbere nga pedagoge te brendshem dhe te jashtem me pervoje ne arsimin publik edhe privat.

Pjesa me e madhe e stafit tone eshte me t...

Departamenti Ekonomik

Departamenti Ekonomik

Dega e Turizmit:Menaxhim Hotelesh dhe Restorantesh

Dega Marketingut Turistik dhe Mikpritjes

 

Ky fakultet ka ne qender te vemendjes pergatitjen e specialisteve te larte ne fushen e turizmit, synon te jape nje formim baze dhe te plote ne disiplinat e marketingut,menaxhimit turistik.

Duke kryer studimet ...

KPA

KPA

 

Kolegji Profesional Argenti

I AKREDITUAR!

                                 Te gjitha programet jane te akredituara nga MASH!

Departamenti i Shkencave Te Edukimit

Departamenti i Shkencave Te Edukimit

Dega e Edukimit Fizik dhe Sporteve

Dega e Ciklit Te Ulet

Dega Edukatore

 

Fakulteti i Shkencave te Edukimit synon te pergatise specialiste te arsimit te larte ne fushen e edukimit...

Previous
Next
 • Departamenti i Drejtesise

  Departamenti i Drejtesise

 • Departamenti Ekonomik

  Departamenti Ekonomik

 • KPA

  KPA

 • Departamenti i Shkencave Te Edukimit

  Departamenti i Shkencave Te Edukimit

Edukim Fizik e Sporte

Viti I ( Lëndët ) ECTS
Histori dhe Filozofi Edukimi Fiz. Dhe Sporte  9
 • Histori Edukimi Fizik e Sporti
 • Edukim Ndermjet Levizjes
 • Filozofi e Edukimit Fizik e Sportit
Anatomi dhe Fiziologji Funksionale  14
 • Anatomi humane
 • Fiziologji Humane
Biologji-Biokimi Akt.Fiz.e Sporti  12
 • Biologji e Akt.Fiz.e Sport
 • Biokimi e Akt.Fiz.e Sporti
 • Dietologjia e Aktivitetit Fizik e Sporti
 • Shendeti Publik                                  
 Sociologji dhe Psikologji Sporti  9
 •  Sociologji e Sportit
 • Psikologji e Sportit
 Atletikë  7

Anglisht

Sporte Ndeshese

 5
Viti II ( Lëndët )         ECTS
Fiziologji E Ushtrimit dhe Biomekanike  12
 • Fiziologji e Ushtrimit
 • Biomekanike e Sportit
Lojëra Sportive  12
 • Lojëra Sportive
 • Volejboll
 • Futboll

 

Gjimnastikë  10
 • Gjimnastikë Artistike 
 • Ritmike/Akrobaci
 • Danc-Folk

 

Lëndë me zgjedhje  3
 • Hendboll
 • Aerobi
Sjellja Motore  6
 • Zhvillim Motor
 • Kontrolli Motor
 • Të mesuarit Motor
Aktivitete në Natyrë  8
 • Ski
 • Turizëm
 • Not
 Kërkimi Shkencor  9
 •  Metodologji e Kërkimit
 • Statistike ne Shkencat Sportive
 • SPSS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viti III ( Lëndët )       ECTS
Teori Metodologji e Stërvitjes Sportive  14
 • Teoria e Stërvitjes
 • Stërvitja në Aktivitetin Fizik dhe Fitnes
 • Stërvitja e Adaptuar Akt.Fiz e Edu.Fiz
 • Testimi në Akt.Fiz.Edu.Fiz.dhe Sport

 

 

Organizim Men.-Mark. Ed. Fiz. Sport  7
 • Organizimi i Ed. Fizik dhe Sporte
 • Menaxhim-Mark. Edu.Fiz. Sport
Didaktike e Edukimi Fizik e Sportit  8
 • Didaktike e Edukimit Fizik dhe Sportit
 • Didaktikë e Lojrave Lëvizore
Lëndë me Zgjedhje

 4

 • Kondicion Fizik
 • Fitnes
Mjeksi Sportive  11
 • Testimi Klinik i Ushtrimit
 • Traumatologji
 • Gjimnastikë Korrektonjëse
Orientimi  9
 •  Mësuesi
 • Trainim
 • Fizioterapi
 Mikroteza  7